Friday, July 22, 2011

Dorm Aspuri SF5 --'


Nie dorm aku. Dorm suka dan duka. Sayang gila dorm nie walaupown banyak menyakitkan hati aku. Budak budak dorm aku semua okay sebenarnya hanya mulut je langsi sikit. Hee sayang jugak nak tinggalkan dorm nie, Penuh dengan kenangan terindah. Tapi ramai yang da pindah sekolah lama. Actually aku sayang korang semua. Korang macam adek bradek aku walaupown kita tak rapat :) 


Kau nampak katil warna putih tuh ? Itulah katil aku, Soryy katil aku mmg special sikit. Haha :) Btw katil aku last sekali sebenarnye, Gare2 aku takut tidur hujung, INTAN jadi mangsa. hee sorry dear :) Tapi sekarang da tukar cadar, Semua sama kalor kuning. Dorm nie agak besar lha jugak paling paling atas kan. kadang2 semput jugak naik tangga nie, Maklum lha aku kan da gemok. Haha --'


AHLI DORM AKU :
farah
aainaa
pa'ah
pinky
liyana
hanis
qiela
zaty
ieza
zatika (aku)
intan

No comments:

Post a Comment